• Niina

Etsitkö vuokra-asuntoa Lapista?

Meillä olisi tarjolla täysin kalustettuja talviasuttavia mökkejä Utsjoen Karigasniemellä. Vuokra-asuntojen löytäminen Utsjoen kunnasta voi olla haastavaa. Nyt ajattelin paljastaa vähän liiankin hyvin varjellun salaisuuden. Napaketun lomamökkejä vuokrataan myös asuntoja tarvitseville talviaikaan vuokrasopimuksella, jonka voi sopia vaikka vain kuukaudeksi.

Vuokra-asunto Utsjoelta vai Karigasniemestä?


Napaketussa on asunut vuokralla työpaikan Karigasniemestä saaneita ihmisiä, ihan läpi koko talven. Toki jos työpaikka on Utsjoella niin meidän vuokramökit ovat liian kaukana. Onpa Napaketussa majoittuneet myös Lapista vuokra-asuntoa etsineet etätyöläiset. Itsekin allekirjoittanut on tehnyt etätöitä Karigasniemestä jo useamman kuukauden vallitsevan maailmantilanteen vuoksi (2020).


Millaisen vuokra-asunnon sitten saat?


Napaketun mökit ovat täysin kalustettuja, talviasuttavia hirsimökkejä. Pinta-alaa on noin 35 neliötä. Mökistä löytyy makuualkovi tai parvi, johon järjestämme joko parisängyn tai erilliset sängyt. Sohvalta on mukava tuijotella televisiota, jossa on erillinen 2.1 stereoäänentoisto.


Unohtamatta tietenkään WIFIä, joka on varsinkin etätyöläisille tärkein mahdollinen ominaisuus. Pyynnöstä voimme järjestää myös etätyöläisille tietokonenurkkauksen, jotta töitä ei tarvi paiskia niska kyyryssä sohvalla tai keittiön pöydän ääressä.
Onpa mökkeihin saatu sovitettua myös muut modernit tarpeet. Keittiönurkkauksesta löydät hellan, uunin, jääkaapin pakastelokerolla tai jääkaappipakastimen. Tilaan on myös saatu mahdutettua astianpesukone ja pyykinpesukone. Mökeissä on suora sähkölämmitys, jonka lisäksi tunnelmaa tuo kevyt takka.


Vuokra-asunnon hinta


Vuokra-asunnon hinta määräytyy erillisen kuukausikohtaisen vuokrasopimuksen perusteella. Normaalisti viikkohinta Napaketussa liikkuu noin 800 € paikkeilla. Pitkäaikaisille vuokralaisille tarjoamme talviaikana vuokrasopimuksella asuntoa 700 - 1000 € hintaan. Hinta perustuu siihen, onko mökki jo ehditty remontoida ja talvella sähkölaskun suuruudesta, joka vaihtelee eri vuoden aikoina. Vuokraan sisältyy suora sähkölämmitys, käyttösähkö ja takkapuut. Tietysti jos tulet omalla autolla, on mökin nurkassa myös mahdollisuus lämmittää autoa.Lapin vuokra-asuntoa valitessa kannattaa miettiä, minkälaisen kokemuksen Lapissa toivoo saavansa. Karigasniemi on rauhan tyyssija ja aito saamelaiskylä. On myönnettävä, että täällä on vähän palveluita mutta sitäkin tiiviimpi yhteisö, joka järjestää yhteistä tekemistä innolla. Kylässä voit nauttia Lapin rauhasta, tunturien taiasta ja luoda ystävyyssuhteita, jotka kestävät läpi elämän. Ota siis rohkeasti yhteyttä, jos haluat vaikka hetkeksi hengähtämään Pohjois-Lapin tuntureille.


10 katselukertaa

SECURE PAYMENT:

Ylätenontie 233, 99950 Karigasniemi

tel: +358451317913

email: 

lomakeskus.napakettu@gmail.com

CHAT on avoinna yleensä 10-18. Vastaamme 24 tunnin kuluessa.

© 2019 for Napakettu, By Tähdensalo Productions

  • Trip Advisor App Icon
  • YouTube
  • Facebook Social Icon